Pagina's

dinsdag 21 juni 2016

Activiteit: High Roller - Las Vegas, Nevada

Activiteit: High Roller
Locatie:    3545 S Las Vegas Blvd, Las Vegas, NV 89109, Verenigde Staten



De High Roller in Las Vegas is een 168,5 meter hoog reuzenrad welke op 31 maart 2014 is geopend, op een nieuw gedeelte van de Strip nabij The LINQ. Toen het reuzenrad geopend werd was het nog het hoogste reuzenrad ter wereld.

Tijdens mijn 3e trip naar Las Vegas ben ik samen met een aantal vrienden in dit reuzenrad geweest. Tickets voor deze attractie zijn te krijgen vanaf $ 18, waarbij het goedkoper is om overdag te gaan dan 's avonds. In de avond liggen de prijzen natuurlijk ook weer hoger, Vegas zou anders Vegas natuurlijk niet meer zijn.

Wij besloten om met z'n 4-en in de avond te gaan, alle neonverlichting van de hotels en casino's was aan en ik keek er echt naar uit om heel de strip vanuit de lucht in het reuzenrad te zien. Nadat we de tickets gekocht hadden (check online voor aanbiedingen) liepen we samen naar de entree van de high roller, we kwamen eerst nog langs een bar waar bier, cocktails en andere drankjes werden verkocht en hier namen we nog wat te drinken. Gelukkig hadden we op de dag zelf nog niet zoveel gedronken, dus kon er hier wel een biertje bij.,,

We sloten achter bij een korte rij aan en konden het rad al vrij snel betreden. In  elke capsule was er plaats voor zo'n 40 mensen, maar door de geringe drukte werden niet alle capsules helemaal vol gepropt. Wij stonden in het totaal met zo'n 12 man in het rad en konden alles supergoed zien. Het was een prachtige rit die zo'n 30 minuten duurde en ik heb er echt van genoten, Mijn vader was die vakantie ook mee, maar hij ging niet mee in het reuzenrad, toen ik hem tijdens de rit zag staan en we naar elkaar zwaaiden voelde ik me net weer een klein kind, prachtig!

Ik vond het het geld dubbel en dwars waard. Ik had Las Vegas nog nooit van die hoogte zo mooi gezien in het donker, natuurlijk was ik al wel op de Stratosphere Tower geweest maar dat was tweemaal overdag. Het was super, de 30 minuten waren zo om en ik heb er echt van genoten. Ik zou iedereen wel aanraden om, ondanks de hogere prijs, toch te kiezen voor een ritje in de avnod, het uitzicht is adembenemend!