Pagina's

vrijdag 12 augustus 2016

Restaurant: Hard Rock Cafe Las Vegas - Las Vegas, Nevada

Restaurant: Hard Rock Cafe Las Vegas
Adres:        3771 S Las Vegas Blvd #120, Las Vegas, NV 89109, Verenigde Staten



Zoals jullie weten stond mijn derde bezoek aan Las Vegas in het teken van mijn vrijgezellenfeest. Zelf had ik niks geregeld, maar ik mocht op de dagen zelf wel de restaurants uitkiezen waar we zouden gaan eten. Op de 2e dag, oftewel de eerste ochtend in Las Vegas wilde ik in eerste instantie graag gaan ontbijten bij Denny's, bij de vestiging waar ik al een keer eerder was geweest om enkele van de jongens kennis te laten maken met een echt Amerikaans ontbijt. Helaas was er een wachttijd van minstens 45 minuten en dus besloten we om verder te lopen over de strip en op zoek te gaan naar een ander restaurant voor ons ontbijt.

Al snel kwamen we aan bij het Hard Rock Cafe, de grote gitaar aan de voorzijde van het pand trok de aandacht van een paar van mijn vrienden en we besloten, na even op de menukaarten gekeken te hebben, om er naar binnen te gaan. Een roltrap leidde ons naar boven richting het restaurant. Bij binnenkomst in het restaurant stond er een grote muur opgesteld met de tekst "Love All Serve All"" erop afgebeeld, daaronder hingen wat gitaren van Eddie van Halen en een flatscreentelevisie waarop clips met Hard Rock muziek werken afgespeeld. Verder hingen er overal posters en foto's van bekende artiesten, wat natuurlijk ook kenmerkend is voor de vestigingen van Hard Rock Cafe.


We gaven door dat we een tafel van 7 nodig hadden en moesten vervolgens een paar minuten wachten. In de tussentijd maakten we veel foto's van het restaurant en de rekwisieten die overal stonden en hingen, zo stonden er bijvoorbeeld de outfits van James Brown en Mary Wilson, maar ook waren er verschillende spullen van Elvis Presley en Queen te vinden in het gebouw. Natuurlijk moesten er ook nog wat foto's gemaakt worden voor het Hard Rock Cafe Las Vegas bord en zelf was ik nog even op zoek naar coupons. Er stond een computer waarop ik lid kon worden van Hard Rock Rewards en dus deed ik dat nog even snel met het e-mailadres wat ik speciaal voor deze reis had aangemaakt. Helaas kreeg ik de coupons voor dit bezoek te laat in mijn mail.

Na een paar minuten wachten werden we naar onze tafel gebracht. We liepen door de bar, waar het voor Las Vegas-begrippen nog erg rustig was en namen plaats aan een lange tafel in het achterste gedeelte van het restaurant. Hier was het gelukkig al een stuk drukker en ook gezelliger, al maakte dat voor onze groep niet heel veel uit, want gezellig was het toch wel. We bestelden allemaal wat te drinken, van koffie tot cocktails en bier en begonnen met het bestuderen van de menukaart. Er stond weer veel te veel lekkers op en ik vond het moeilijk om iets te kiezen. Uiteindelijk koos ik voor een signature dish, namelijk de Hard Rock Cracked Eggs, ik koos hierbij voor de scrambled eggs, met gerookte bacon, gebakken aardappeltjes en toast. Mijn vrienden kozen verder onder andere voor de Breakfast Burrito, Huevos Rancheros, de So Cal Omlet en de Eggs Benedict.



Na een tijdje werd alles geserveerd en de tafel stond behoorlijk vol, we hadden zo toch nog ons echt Amerikaans ontbijt gekregen. De jongens die de omvang van de Amerikaanse porties nog niet kenden moesten lachen, maar uiteindelijk lieten ze toch niks van hun gerechten staan. Ik vond mijn gerecht erg lekker en hoorde eigenlijk sowieso niemand klagen over datgene wat ze besteld hadden. Alle gerechten werden netjes opgegeten met hier en daar nog een biertje of een gratis kopje koffie, waar ze trouwens ook om moesten lachen. Het is in Amerika toch allemaal net even wat anders dan in Nederland.

Toen we met z'n allen klaar en uitgegeten waren konden we er weer even tegenaan. We betaalden de rekening en liepen via de Hard Rock Store naar buiten, Wederom was ik aan het twijfelen om iets in het winkeltje te kopen, maar gelukkig heb ik dat niet gedaan, want dan wil ik misschien weer spullen van verschillende vestigingen gaan sparen en dan heb ik spijt dat ik in eerdere vestigingen van het Hard Rock Cafe waar ik heb gegeten niks heb gekocht. Het was een goed begin van de dag en we waren er klaar voor om met z'n  allen Las Vegas in te gaan, nog niet om te gokken of drinken, want we gingen eerst naar de Las Vegas South Premium Outlets om met 7 mannen te shoppen, dat was me ook weer een ervaring...

Het Hard Rock Cafe Las Vegas is een leuk restaurant om te ontbijten, er staan lekkere gerechten op de kaart, het restaurant heeft een leuke thematisering en het is er gezellig binnen. Het heeft ook een grote bar en terras, maar voor het ontbijt vonden wij het vanwege de airco fijner om binnen te zitten, Het is weer een keer wat anders, maar ik zou in de toekomst zeker nog wel een keer vaker bij een van de vestigingen van Hard Rock Cafe willen gaan ontbijten, ik denk dat ik dan voor de "Whole Lotta Love" Breakfast Burger ga, I Love American restaurants!