Pagina's

woensdag 20 september 2017

Activiteit: Hawaii Volcanoes National Park - Hawaii County, Hawaii

Activiteit: Hawaii Volcanoes National Park
Adres: Hawaii Volcanoes National Park, Hawaï 96718, Verenigde Staten


Het bericht van vandaag ziet er anders uit dan de berichten welke ik normaal gesproken plaats. Tijdens mijn bezoek aan het Hawaii Volcanoes National Park heb ik namelijk ontzettend veel foto's gemaakt en die wil ik in deze post met jullie delen. Ik zal dan ook niet veel schrijven over mijn bezoek aan het Nationale Park. Wel wil ik jullie laten weten dat ik een prachtige dag heb gehad, waarbij ik mijn ogen vrijwel de hele dag heb uitgekeken. Enkele hoogtepunten van het Hawaii Volcanoes National Park vond ik het lopen door de lava tubes, het rijden over de Chain of Craters Road, de Holei Sea Arch, de Kilauea krater, het Jaggar Museum en het wandelen over het versteende lava. Het is wel aan te raden om een hele dag uit te trekken voor het bezoeken van het Hawaii Volcanoes National Park, het is een vrij groot park waarin genoeg te zien en te doen is.

Het Hawaii Volcanoes National Park is op 1 augustus 1916 opgericht. In het park zijn een tweetal actieve vulkanen te vinden, namelijk Kīlauea, een van de meest actieve vulkanen ter wereld, en Mauna Loa, 's werelds meest massieve schildvulkaan. Het park levert wetenschappers inzicht in het ontstaan van de Hawaiiaanse eilanden en er worden doorlopende studies naar de processen van vulkanisme gedaan. Het park biedt bezoekers vulkanische landschappen evenals een glimp van de zeldzame flora en fauna op het eiland. Het Hawaii Volcanoes National Park werd aangewezen als een internationaal biosfeer-reservaat in 1980 en werd werelderfgoed in 1987. In 2012 werd het Hawaii Volcanoes National Park geëerd op het 14e kwartaal van de America The Beautiful Quarters-serie. Het park is in het totaal meer dan 1.300 vierkante kilometer groot en omvat daardoor een aantal diverse klimaten.

Hieronder kunnen jullie de foto's en filmpjes zien welke ik tijdens mijn bezoek aan het Hawaii Volcanoes National Park heb gemaakt;

Reizen Amerika