Pagina's

maandag 24 december 2018

Activiteit: Christmas Cottage - New York City, New York

Activiteit: Christmas Cottage
Adres: 871 7th Ave, New York, NY 10019, Verenigde Staten


Er is weer bijna een jaar voorbij, het jaar 2018 was voor mij een jaar met een tweetal reizen naar Amerika. Ik ben naar steden en Staten geweest welke ik nog niet eerder had bezocht en ben echt onder de indruk geraakt van zowel San Antonio, Texas als Boston, Massachusetts. Ik hoop dat jullie mijn berichten ook dit jaar weer met veel plezier hebben gelezen en ik wil jullie bedanken voor alle views van het afgelopen jaar!

De komende tijd blijf ik doorgaan met het posten van verhalen over mijn reizen naar en in Amerika en natuurlijk zal ik af en toe ook weer wat uitstapjes maken naar restaurants of andere Amerikaans getinte onderwerpen in het buitenland. Ik hoop dat jullie zullen blijven terugkeren naar mijn blog en mijn berichten blijven lezen.

Ik waardeer het heel erg dat jullie mijn site weten te vinden en ik hoop dat ik jullie in 2019 ook zal blijven vermaken met mijn blog. Helaas heb ik nog geen nieuwe reizen naar Amerika voor het komende jaar op de planning staan, maar ik hoop dat daar wel verandering in zal gaan komen. Ik ben me natuurlijk wel weer aan het oriƫnteren, maar er is nog niks concreet.

Voor nu wil ik jullie hele fijne kerstdagen wensen en ook alvast een gelukkig en reislustig 2019!

Stedentrips

Hieronder zien jullie een aantal foto’s welke ik heb gemaakt van een van de kerstwinkels in New York City, namelijk Christmas Cottage welke te vinden is in de buurt van Central Park. Ik heb daar een aantal houten soldaten en een paar leuke kerstballen gekocht welke ik nu in mijn kerstboom zie hangen.

Fijne dagen iedereen!!