Pagina's

dinsdag 31 augustus 2021

Activiteit: SuperShuttle - Newark, New Jersey

Activiteit: SuperShuttle
Adres: 3 Brewster Rd, Newark, NJ 07114, Verenigde Staten


Vorige week hebben jullie mijn blog kunnen lezen over het Bombshells Restaurant & Bar in Spring, Texas. Na het bezoek aan dat restaurant zat de reis er helaas op en vlogen we terug naar Nederland. Ik had toen niet kunnen denken dat het jaren zou duren voordat ik weer terug zou keren naar Amerika. De gekte van Covid-19 was destijds nog onbekend en ik had al een nieuwe reis op de planning staan naar Florida. Helaas is die reis niet doorgegaan en wacht ik nu nog steeds op een nieuwe vakantie aan de overzijde van de Atlantische Oceaan. Ik heb wel weer iets nieuws op de planning staan, maar daar kan ik nog even niks over vertellen. 

In de komende weken zal ik om de 4 dagen een blog blijven plaatsen, echter zullen deze er anders uitzien dan voorheen. Jullie zijn gewend van mij dat ik veel teksten schrijf, maar de komende tijd wil ik me vooral richten op het plaatsen van foto's. Het zijn foto's van restaurants en activiteiten die ik nog niet eerder heb geplaatst en waar ik ook nog niet over heb geschreven. Het zijn allemaal nieuwe onderwerpen, die in het verleden mijn blog niet hebben gehaald.

Ik hoop dat ik jullie er een plezier mee ga doen, laat het me weten wanneer jullie toch liever weer de teksten van mij lezen, want dan kan ik daar rekening mee gaan houden.

De foto's die ik vandaag heb geplaatst hebben betrekking op het vervoer van SuperShuttle. Met deze maatschappij maakte ik kennis tijdens mijn eerste reis naar Amerika in het jaar 2006. Het busje stond ons op te wachten bij het vliegveld in Newark en sindsdien heb ik nog veel vaker van de diensten van het bedrijf gebruik gemaakt. Het is een voordelige manier om van het vliegveld bij je hotel te geraken, wanneer je niet de beschikking over een huurauto hebt.

Reizen die Verder Gaan Dagen | FOX.nl