Pagina's

zondag 31 juli 2016

Activiteit: APT Limousine Service - Las Vegas, Nevada

Activiteit: APT Limousine Service
Adres:      3111 South Valley View Blvd, Suite 106, Las Vegas, NV 89102



Zoals jullie weten ben ik door mijn vrienden meegenomen naar Las Vegas om daar mijn vrijgezellenfeest te vieren. De vliegtickets waren geboekt bij KLM, maar we vlogen uiteindelijk natuurlijk met Delta Airlines. Grappig was dat aan de vooravond van ons vertrek Delta Airlines telefonisch contact heeft gehad met mijn "best man" en tevens de jongen die de reis geregeld had, tijdens dit telefoongesprek werd er aangeboden om met z'n allen eerder te vertrekken, een paar honderd Dollar per persoon retour te ontvangen, een minder lange overstap (in Chicago in plaats van Seattle) en een eerdere aankomst in Las Vegas. Wat denken jullie? Dit voorstel werd niet geaccepteerd, er was namelijk iets geregeld bij aankomst op het McCarran International Airport van Las Vegas en door eerder te arriveren in Las Vegas zou deze activiteit niet door kunnen gaan, zo dacht mijn "best man". Hij had er waarschijnlijk niet aan gedacht dat het nog mogelijk was om zelf ook telefonisch contact op te nemen met de activiteit die hij geregeld had om de tijd te verzetten...

Nadat we na een lange reis via Seattle eenmaal aan waren gekomen op de luchthaven van Las Vegas gingen we op zoek naar onze koffers. Toen we bij de band waar onze koffers op zouden komen waren gearriveerd zag ik ineens een man in een net pak staan met een ipad in zijn handen met mijn naam erop. Ik zei tegen mijn "best man" dat ik daar iemand zag staan met een bordje met mijn naam erop, en hij vertelde me dat ik dan maar naar die man toe moest gaan. Dat deed ik vervolgens en ik zag dat er naast mijn naam ook het logo van APT Limousine Service op stond. Dat was dus datgene wat hij geregeld had! Vet zeg!

Reizen Amerika

Toen iedereen zijn spullen verzameld had liepen met z'n zevenen naar buiten, richting de limousine. Daar stond hij dan, een flink bakbeest van zo'n 7 meter lang. Ik vond het echt geweldig om te zien en ik had al zin om in die wagen over de Strip te rijden. Helaas konden niet al onze koffers in de achterbak, de achterbak moest open blijven, met een elastiek werd hij gesloten gehouden en er moest zelfs een koffer mee de limousine in worden genomen. Dit mocht de pret niet drukken, ik zat vol adrenaline, we waren in Las Vegas aangekomen en zaten nu met zijn allen in een limousine. Kippenvel kreeg ik ervan!

In de Presidential limousine bevond zich een lange uitgestrekte leren bank in een C-vorm. Ik schoof een flink aantal meter naar voren en zag dat er een fles champagne met een zevental glazen en een aantal flesjes water voor ons klaarstond. Ik vroeg aan de chauffeur of dat we dit op mochten drinken en natuurlijk mocht dat, het was tenslotte van ons. Mijn vader pakte de fles champagne en maakte hem open, gelukkig begon de fles niet te spuiten, maar konden we gewoon alles inschenken en opdrinken. De glazen werden uitgedeeld en we proostten op ons verblijf in Las Vegas. Dit vond ikzelf echt heel erg mooi om mee te maken, zo samen met mijn vader en vrienden.



De limousine maakte een extra rondje over de strip en we zagen alle bekende hotels, die ik natuurlijk al eerder had gezien, maar toch elke keer wel weer indrukwekkend blijven om te zien, Mandalay Bay, The Delano, Excalibur, Luxor, New York New York, The Venetian, Wynn, Encore en noem maar op. Ik vind ze allemaal stuk voor stuk geweldig en nu was ik er weer en wel voor een hele speciale reden met ook een heel speciaal gezelschap. Ik was gelukkig en had zin in de rest van de reis. Na een tijdje kwamen we aan bij het hotel van ons verblijf, het MGM Grand en we gingen het avontuur tegemoet.

Op de weg terug na afloop van het verblijf zijn we ook door de limousine opgehaald, het was vroeg in de ochtend en iedereen vond het jammer dat we weer gingen. Toch namen we nog even in stijl afscheid, maar de heenweg vanaf het McCarran International Airport naar het MGM Grand was natuurlijk wel vele malen leuker.

In 2017 ga ik opnieuw met vrienden naar Las Vegas en we gaan ook nu weer kijken of dat we een limousine kunnen gaan regelen vanaf het McCarran International Airport. Het geeft toch iets extra's en je krijgt dan ook gelijk het Las Vegas-gevoel. Het is natuurlijk wel wat duurder dan een gewone airportshuttle, maar de ervaring is super. Ik kan het iedere Las Vegas-ganger in ieder geval van harte aanbevelen, het was geweldig!