Pagina's

zondag 24 april 2022

Activiteit: Presidential Limousine - Las Vegas, Nevada

Activiteit: Presidential Limousine
Adres: 2000 S Industrial Rd, Las Vegas, NV 89102, Verenigde Staten


Tijdens mijn laatste verblijf met vrienden in Las Vegas was een kameraad, die in Amerika woont, gedurende een van de dagen met iets geheimzinnigs bezig. Hij was speciaal vanuit Californië naar Las Vegas gekomen om een paar dagen met ons plezier te maken in Sin City. Overdag voerde hij een aantal gesprekken per telefoon en hij vertelde dat hij iets tofs aan het regelen was voor de avond. Ik was erg benieuwd waar hij mee bezig was en vond het ook wel spannend. We aten die dag bij Coco's Bakery Restaurant en Outback Steakhouse en dronken een aantal drankjes bij Yard House en Dick's Last Resort. We verbleven destijds in het Excalibur Hotel and Casino en op het moment dat we in dat resort bij Dick's aan de bar zaten vertelde de kameraad eindelijk waar hij nou de hele tijd mee bezig was geweest. Hij had contact gezocht met het bedrijf Presidential Limousine en een grote limousine met chauffeur geregeld, waarmee we 1,5 uur door Las Vegas konden gaan rijden. We zouden om 21:45 uur worden opgehaald aan de achterzijde van het hotel en vanuit daar mochten we zelf bepalen waar de chauffeur ons allemaal naartoe zou vervoeren. Ik vond het geweldig dat hij dit geregeld had, ik was wel al een paar keer met een limousine vanaf het McCarran International Airport naar het hotel gereden, maar dit was toch wel heel erg speciaal.

Een van onze vrienden lag op het moment dat de verrassing verteld werd echter al op bed, hij dacht een zonnesteek opgelopen te hebben en was daarom even gaan liggen. We konden hem natuurlijk niet achterlaten, en samen met een andere kameraad liep ik naar zijn kamer, om hem van bed te lichten. In de tijd dat we bij Dick's Last Resort zaten hadden we een paar kleine alcoholische versnaperingen gedronken en bij de jongen die mee naar de hotelkamer liep begon een grote sterke cocktail aardig in te slaan. We maakten de kameraad wakker en hij dacht in eerste instantie dat het dronkenschap werd geacteerd, maar niets was minder waar. Gelukkig had ik zelf geen cocktail besteld en heb het bij bier gehouden, waardoor ik nog goed in staat was om uit te leggen wat er te gebeuren stond. We moesten echter wel opschieten, want de limousine zou na ongeveer een kwartiertje al voor de deur staan. Na even kort tegengestribbeld te hebben kleedde hij zich aan en ging mee naar beneden. De rest van de groep stond ons al op te wachten, op het moment dat we de lift uitkwamen. We moesten een speciale exit hebben, aan de achterkant van het resort. Het was wel nog even zoeken, maar op een gegeven moment hadden we de deuren gevonden die naar de uitgang toe leidden. Gelukkig waren we juist op tijd buiten met z'n allen.





Op het moment dat we net in de buitenlucht stonden kwam er al een hele grote witte Stretched Hummer H2-limousine aangereden. Ik dacht eerst dat die niet voor ons zou zijn, omdat ik ervan uitging dat we in een gewone zwarte limousine plaats moesten gaan nemen, maar de kameraad die alles geregeld had zei dat het wel ons vervoermiddel was. Ik vond dat echt supervet! Het was niet normaal hoe groot de auto er van de buitenkant uitzag. Snel liepen we naar de wagen toe en we werden welkom geheten door de chauffeur. Er stonden een paar flessen champagne voor ons klaar en één voor één gingen we de limousine binnen. Ik wist niet wat ik zag, van binnen was de limousine luxe ingericht met lederen banken, sfeerverlichting en een neon-bar. Op het ogenblik dat iedereen plaats had genomen openden we de flessen champagne en besloten om eerst richting het Las Vegas Sign te rijden. Het was zaterdagavond en erg druk op de weg, in een langzaam tempo reden we naar het beroemdste bord ter wereld en we hadden de grootste lol. We mochten onze eigen muziek draaien, gelukkig hadden we een USB-stick bij, waarop de muziek stond waar wij van houden, maar waarmee de chauffeur onbekend was. Het was hardcore en het knalde echt flink uit de speakers. We maakten er een groot feest van en alle mensen die onze limousine hoorden dreunen keken naar ons.

Nadat we bij het Welcome to Fabulous Las Vegas Sign waren geweest draaiden we om en reden over de andere kant van Las Vegas Boulevard richting Downtown Las Vegas. De tijd ging snel, we bleven door de drukte veelal stapvoets rijden en voor we het wisten zat de eerste helft van onze tijd er al op. We vroegen de chauffeur om onderweg even te stoppen, zodat we konden plassen en nog wat alcoholische drankjes konden kopen. Gelukkig was dat geen probleem. De flessen champagne waren inmiddels al op en we hadden met z'n allen nog steeds dorst. We vermaakten ons uitstekend, het was echt een geweldige ervaring, we zagen de drukte van Las Vegas op de zaterdagavond en alle neonverlichting van de verschillende resorts nu eens op een hele andere manier en dat vond ik super om mee te maken. We waren aan het zingen en bewogen mee met de muziek. Het was een groot feest en ik baalde ervan toen ik zag dat we weer op de terugweg naar het Excalibur waren, omdat de tijd nou eenmaal enorm snel voorbij ging. Het was zo druk op de weg dat we in 1,5 uur tijd slechts één rondje over de Stip hebben kunnen rijden. Dat rondje was echter wel grandioos en ik had het voor geen goud willen missen. Het was een super verrassing en een ervaring die ik nooit zal vergeten. Ik vond het een van de hoogtepunten van de reis, het was een Las Vegas-beleving zoals die hoort te zijn!