Pagina's

zaterdag 3 mei 2014

Restaurant: Outback Steakhouse – Coke Bottle – Las Vegas, Nevada

Restaurant: Outback Steakhouse – Coke Bottle
Adres: 3785 S Las Vegas Blvd, Las Vegas, NV 89109, Verenigde Staten



Om de verjaardag van mijn vader op onze eerste avond, voor de eerste keer, in Las Vegas te vieren besloten we om uit te gaan eten bij Outback Steakhouse. Vooraf had ik hier al veel goede verhalen over gehoord en was dan ook zelf erg benieuwd hoe het allemaal zou smaken en hoe de sfeer in het restaurant zou zijn.

In Las Vegas bevinden zich een aantal verschillende Outback Steakhouses. Het restaurant waar wij zouden gaan eten bevond zich iets na het midden van de strip dichtbij MGM Grand en het New York New York Hotel op de 3785 Las Vegas Blvd. Om het restaurant binnen te komen moet je in een mooie lift stappen in een grote glazen Coca Cola fles. Het was natuurlijk al gelijk super om mee te maken, dit kan toch nergens anders dan in Amerika.


Toen we eenmaal boven in het restaurant waren bleek het erg druk te zijn. We werden in de wachtrij gezet en kregen een buzzer mee die af zou gaan wanneer we aan de beurt zouden zijn om aan tafel te gaan. Mijn vader en ik bestelden een lekker Australisch biertje en mijn moeder en vriendin een ander drankje. Het was een hele gezellige sfeer in het restaurant, mensen in allerlei maten en soorten waren er aan het dineren.

Het drankje was bijna op en de buzzer ging af. We konden dus aan tafel gaan. Onze serveerder was een erg aardige jongen compleet in een Australian wildlife outfit, zoals Steve Irwin dit ook altijd aan had. Hij nam onze bestelling op en vroeg wat we als voorgerecht zouden willen. Ik had al het een en ander gehoord over de Bloomin’ Onion en het werd door iedereen aangeraden om dit als voorgerecht te bestellen. We vroegen aan de jongen of dat we er 2 of meer zouden moeten bestellen en hij begon te lachen. Een Bloomin’ Onion zou genoeg voor ons vieren zijn, zo verzekerde hij ons.


Een tijdje later werd de Bloomin’ Onion geserveerd en onze serveerder bleek inderdaad gelijk te hebben gehad. De Bloomin’ Onion was zo groot dat we het niet eens helemaal op kregen. De gepaneerde en gefrituurde grote ui in de vorm van een bloem wordt geserveerd met een heerlijke dipsaus waar we echt van hebben genoten.

Onze hoofdgerechten werden geserveerd (we hadden allemaal spareribs, de mannen een fullrack en de vrouwen een halfrack) en ook dit smaakte heel erg goed. Ondertussen snoepten we ook nog lekker van de Bloomin’ Onion, die maar niet op leek te gaan. Het vlees van de spareribs viel zo van het bot af en was heel erg mals. De lekkere gekruide frietjes en de salade en het sausje erbij maakte het echt helemaal af.


We hebben dus heerlijk genoten van het voor- en hoofdgerecht en onze buikjes waren allemaal eigenlijk al zo goed als gevuld. Deze avond was mijn vader natuurlijk jarig en dit hebben we aan onze serveerder verteld. Als dessert kreeg mijn vader daarom nog een gratis dessert aangeboden met een kersje en een kaarsje er op. Deze deelde hij met mijn moeder en mijn vriendin en ik bestelden samen nog een Chocolate Thunder From Downunder. Deze brownie met vanille ijs, slagroom, chocoladesaus en andere lekkernijen was echt een ideale afsluiter van de maaltijd. We kregen het maar net op, maar hebben er wel echt heel erg van genoten.

Het diner bij Outback Steakhouse bij de Coke Bottle in Las Vegas vond ik een hele leuke ervaring om niet snel meer te vergeten. Het was een leuk restaurant om de verjaardag van mijn vader te vieren en het eten was echt om je vingers bij af te likken. Wanneer je in Las Vegas een restaurant zoekt wat redelijk betaalbaar is met een goede sfeer en lekker eten dan is de Outback Steakhouse bij de Coke Bottle van harte aan te bevelen.