Pagina's

zaterdag 12 april 2014

Activiteit: The Venetian Gondola Ride - Las Vegas, Nevada

Activiteit: The Venetian Gondola Ride
Adres: 3355 S Las Vegas Blvd, Las Vegas, NV 89109, Verenigde Staten




Las Vegas, de stad waar zo goed als alles kan! Vroeger toen ik nog nooit naar Amerika was geweest zag ik eens op Internet plaatjes van Venetië, maar het was niet het Venetië in Italië. Het was het Venetian Hotel in Las Vegas en wist toen dat ik hier ooit wel eens naartoe zou willen. Jaren later is de droom toch werkelijkheid geworden! Het Venetian hotel is volledig gethematiseerd naar de Italiaanse stad, met onder andere de Campanile en de Rialtobrug.

De plafonds in het hotel zijn zo geschilderd dat het lijkt alsof je buiten loopt en met het Italiaans gezang en de mooie pleinen lijkt het net alsof je daadwerkelijk in Venetië bent. Daarnaast heeft het hotel 2 Gondola Rides, eentje binnen en eentje buiten het hotel.

Wij hebben de Gondola Ride buiten gedaan. Het kost wat, maar het is wel een unieke ervaring. De gondelier van onze gondel kwam oorspronkelijk uit Parma en zong hele mooie liederen tijdens de vaartocht. De tocht duurde niet lang, maar samen met mijn vriendin was het toch wel heel erg romantisch. Het past ook precies bij Las Vegas, ik heb er van genoten en ik hoop dat jullie dat ook zullen doen wanneer jullie in Las Vegas zijn.