Pagina's

zaterdag 12 april 2014

Restaurant: Bubba Gump Shrimp Co. - Pier 39, San Francisco, Californië

Restaurant: Bubba Gump Shrimp Co.
Adres: 39 Piers Box M-211, San Francisco, CA 94133, Verenigde Staten




Tijdens mijn reis naar hebben we gegeten in het Bubba Gump Shrimp Co. restaurant in San Francisco Californië. Het restaurant is volledig gethematiseerd naar de film Forrest Gump met Tom Hanks in de hoofdrol. Het is een vrij groot restaurant met een hele gezellige sfeer aan de Pacific Ocean waar je, als je geluk hebt, de zeeleeuwen gewoon langs het restaurant ziet zwemmen wanneer je langs het raam zit.

Als gerecht heb ik hier gekozen voor de Shrimper's Heaven. Dit zijn 3 verschillende puntzakjes met daarin verschillende soorten garnalen (Hand Breaded Coconut Shrimp, Chilly Shrimp, Fried Shrimp, and Japanese style Tempura Shrimp) met frites en 3 heerlijke dipsausjes! (Tangy Asian, Cajun Marmalade, and Zesty Cocktail)



Het was de eerste keer dat ik in een restaurant van deze keten at. Het leuke was dat alles in het restaurant gebaseerd is op de film. Zo staat er een bordje op de tafel wat je om kunt klappen, met op het ene bordje Run Forrest Run en op het andere bordje Stop Forrest Stop. Wanneer je wat wilt bestellen dan zorg je er voor dat het bordje Stop Forrest Stop te zien is voor de serveersters dan stoppen ze voor je op de bestelling op te geven. Daarnaast heeft elke tafel een tafeltennisbatje (de sport, naast rennen, die Forrest Gump tijdens de film beoefende) met daarop de lekkerste cocktails en drankjes. Ook buiten het restaurant is de thematisering van de film terug te vinden, zo staat er het bankje waar Forrest altijd op zat met zijn "box of chocolates" en zijn grote Nike schoenen, waar je zelf ook met je voeten in kan gaan.

Het is leuk om, wanneer je van plan bent om bij dit restaurant te gaan eten, de film Forrest Gump voor je vakantie even te bekijken. Ik vind het een goed restaurant, het is vooral gericht op garnalengerechten, maar er zijn bijvoorbeeld ook hamburgers te krijgen. Ik vond het wel een aanrader om naartoe te gaan, het is niet echt goedkoop maar wel heel leuk.