Pagina's

zaterdag 19 april 2014

Restaurant: Applebees - Times Square, New York

Restaurant: Applebee’s
Adres: 234 W 42nd St, New York, NY 10036, Verenigde Staten



Na een lange dag shoppen in de Woodburry Common Outlets en een rit in de file terug naar Manhattan hadden we erg veel trek. Ik had een coupon voor een gratis driegangen -menu met een drankje van Applebees, wat ik kende vanuit het verleden in Nederland, maar was er nog nooit geweest. De coupon was geldig voor de Applebees vestiging op Times Square in New York City.

Ik dacht dat het afgeladen vol zou zijn op deze locatie, maar toen we binnenkwamen kregen we gelijk een tafeltje toegewezen. Toen de serveerster vroeg of ze ons kon helpen liet ik de coupon zien en de serveerster keek me verbaasd aan. Ze had deze coupon nog nooit gezien en moest met haar manager overleggen of dat ik de bon wel kon gebruiken. Na enkele minuten kwam ze terug en vertelde ons dat het geen enkel probleem was en dat we gewoon een gratis driegangen- menu zouden kunnen bestellen.

Als voorgerecht namen we de Chili Cheese Nachos. We dachten dat we een kleine schaal zouden krijgen, maar bij het zien van de schaal begonnen we al te lachen. Hier kon je makkelijk met 4 personen van eten.


We zaten eigenlijk al zo goed als vol toen het hoofdgerecht nog moest komen. Ik had zelf een full rack spareribs. Normaal gesproken eet ik ze helemaal kaal, maar dat lukte me nu echt niet met mijn volle maag. Mijn vriendin zat ook al helemaal vol, zij had een half rack spareribs, maar het was voor haar ook echt teveel. Het was wel heel lekker allemaal, maar doordat we in de Woodburry Common Outlets ook al het nodige gegeten hadden we het 3 gangen menu plus nog een extra hoofdgerecht niet moeten nemen. Als dessert, wat we een lange tijd later lieten komen, hadden we de Strawberry Cheesecake Dessert Shooter. Dit zegt wel wat, want normaal gesproken bestaan onze desserts vrijwel altijd uit voornamelijk chocolade. We hadden expres om een klein dessert gevraagd en gelukkig ook gekregen.

De uiteindelijke rekening voor de hoeveelheid voedsel was natuurlijk absurd, we hoefden alleen maar de half rack spareribs en een glas drinken (waar we ook nog een paar keer refill voor hebben gekregen) te betalen. Uiteindelijk waren we dus heel goedkoop uit en het is erg lang geleden dat ik zo vol heb gezeten. Hoe je aan de coupon kunt komen? Gewoon jezelf even aanmelden op de website van Applebees en dan naar het restaurant gaan in de maand dat je jarig bent.